5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Salası okunduktan 3 gün sonra öldü!

Adana'da bir konfeksiyoncu, salası verildikten 3 gün sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Adana'da konfeksiyon atölyesi sahibi evli ve 2 çocuk babası Fevzi Etgü (44), yaklaşık 1.5 ay önce kalp krizi geçirdi.

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırılan Etgü anjiyo oldu. Anjjyodan sonra rahatsızlığı süren Fevzi Etgü, doktorunun tavsiyesi üzerine ikinci kez ameliyata alındı. 29 Temmuz Perşembe günü ameliyata alınan Etgü, 2 gün sonra da taburcu edilerek evine gönderildi.

Evinde bir gün yatan şahıs, pazar sabahı fenalaşınca tekrar hastaneye kaldırıldı. Ancak, doktorlar hastanın kalbinin durduğunu yakınlarına bildirince, memleketi Adana'nın İmamoğlu İlçesi'ne bağlı Saygeçit Köyü'ne haber gönderilerek köy imamı tarafından salası okundu, mezarı kazıldı.

İmamoğlu Belediyesi'ne ait cenaze yıkama aracı da köye getirtilerek hazır bekletildi. Öldü denilen Etgü, bir süre sonra hastanede kalbinin yeniden çalıştığı fark edilince yeniden kontrol altına alındı.

"Öldü" diye salası verilen Fevzi Etgü'nün "yaşıyor" haberi ailesi ve yakınlarını sevince boğdu. Ancak Etgü, 2 Ağustos Salı günü saat 15.00 sıralarında hayatını kaybetti.

Köyünde yeniden salası okunan Etgü, 3 gün önce kazılan mezara gözyaşları arasında defnedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2005 Perşembe 14:23:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?