5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Seyhan'da kanlı saldırı

Petrol-İş Sendikası Adana Şube Başkanı, uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan İlçesi Toros Mahallesi 18 Sokak'taki Çağla Sitesi B Blok otoparkında saat 21.00 sıralarında meydana geldi.

Petrol-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Ahmet Kabaca (43), eşi Ayten Kabaca ile birlikte alışveriş yaptıktan sonra evinin bulunduğu Çağla Sitesi'nin Otoparkı'na gelerek aracını park etti. Bu sırada Ahmet Kabaca'nın yanına yaklaşan 19-20 yaşlarında bir şahıs tabancayla Kabaca'ya ateş açtı.

Başından aldığı 1 adet kurşun ile ağır yaralanan Kabaca, yakınları tarafından Seyhan Başkent Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kabaca'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirilirken, silahlı saldırgan ise olayın ardından kayıplara karıştı. Polis, üzerinde kan izleri bulunan ve lastiği patlayan Kabaca'ya ait aracı da incelemeye aldı.

Bu arada ülkücü camiaya yakınlığı ile bilinen Kabaca'nın vurularak yaralandığı haberini alan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yılmaz Tankut ve Petrol-İş Sendikası yöneticileri hastaneye akın etti. MHP İl Başkanı Tankut, 1 şahsın tabancayla Kabaca'ya saldırdığını ve Kabaca'nın başından aldığı tek kurşun ile yaralandığını, saldırganın kim olduğunun henüz belli olmadığını söyledi. Kabaca'nın yakınları da hastanede fenalık geçirdi.
Olay ile ilgili geniş çapta soruşturma başlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2005 Çarşamba 10:49:45
Güncelleme :16 Kasım 2005 Çarşamba 11:10:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?