5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Show Tv ekibi kaza geçirdi

Adana'da meydana gelen trafik kazasında, Show Tv'nin "Yaşasın Okulumuz" kampanyasını yürüten 10 kişilik ekip, hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Adana 100. Yıl Otoban Turnikelerinde meydana geldi. Hasan Özdamar idaresindeki 01 DK 705 plakalı kamyon, önünde ilerleyen Show Tv'nin "Yaşasın Okulumuz" kampanyasını yürüten 10 kişilik ekibin bulunduğu 34 CHT 99 plakalı mercedes marka panelvana arkadan çarptı. Kaza sonrası zarar gören araçtaki Okan Karaca, Aybike Yursever, Ahmet Arslan, Celal Salta, Universal Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, Mustafa Sait Çelik, Ahmet Kabil, Özkan Aydoğdu, Sedat Ofluoğlu, Erkan Ekiz ve Tarık Güney kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Olayı anlatan ekip sorumlusu Mustafa Sait Çelik, otoban turnikelerinin ücretsiz olduğunu anlatan bir tabela bulunmadığından kaza yaptıklarını belirtekek, "Osmaniye'de bir okul açılışı yaptık. Buradan yarın Konya'daki okul açılışına gidiyorduk ve kaza geçirdik. Büyük bir kazaydı ama hafif sıyrıklar ile atlattık. Bu turnikelerin ücretsiz olduğunu herkes bilemez. Bu nedenle ücretsiz olduğunu belirten tabelaların konulması gerekiyor" diye konuştu.
Program ekibinin cihazları da zarar görürken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2005 Salı 23:48:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?