2
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Uyuşturucu hap karşılığında gasp

Adana'da uyuşturucu hap karşılığında bir kadının çantasını gasp eden zanlı yakalandı.

Alınan bilgiye göre, iki gün önce Obalar Caddesi, Toros İlköğretim Okulu yakınlarında evine gitmekte olan Filiz C.'yi (38) bıçakla tehdit eden bir kişi, içerisinde 2 cep telefonu ve 10 YTL para bulunan çantayı gasp etti. Filiz C., olaydan sonra polise başvurarak çantasını gasp eden zanlının eşkalini verdi. Adana Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu hap bağımlısı olduğu bildirilen zanlı Soner E.'yi (19) gözaltına aldı.

Yapılan sorgulamada suçunu itiraf eden Soner E., kendisini uyuşturucu hap karşılığında Celal Y. (21) ile Cihan A.'nın (20) gasp ve kapkaça zorladığını söyledi. Olay öncesinde uyuşturucu krizine girdiğini söyleyen Soner E. "Celal ve Cihan'dan hap istedim. Bana 'kapkaç yaparsan sana 2 tane hap veririz' dediler. Hapı aldım ondan sonra kendimi kaybetmişim. Nasıl yaptığımı bile hatırlamıyorum" dedi.

Uyuşturucu hap karşılığında gasp yaptırdıkları iddia edilen Celal Y. ve Cihan A. da gözaltına alındı. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2008 Çarşamba 11:01:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?