3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Uyuşturucu satan çete çökertildi

Adana'da eğlence yerleri ve okul önlerinde öğrencilere uyuşturucu madde sattıkları belirtilen bir şebekenin 12 üyesi düzenlenen operasyonla yakalandı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, yaklaşık 4 aydır sürdürülen “Yılmaz” adlı planlı operasyon çerçevesinde, özellikle üniversite öğrencilerinin gittiği eğlence yerlerinde uyuşturucu madde satan bir şebekeye yönelik operasyon düzenlendi.

Kent merkezindeki çeşitli adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, barlar ve eğlence yerleri ile okul önlerinde uyuşturucu madde sattıkları belirtilen E.P, A.K, D.N, Y.G, G.K, S.Ö, İ.A, O.A, A.İ, M.Ö, İ.O. ve B.A. yakalandı. Zanlıların evleri ile üzerlerinde yapılan aramalarda, bir tabanca, bir av tüfeği, 230 gram hintkeneviri, uyuşturucu haplar ile çeşitli kurumlara ait sahte mühürler ele geçirildi.

Zanlılar emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, operasyon kapsamında “içici” oldukları belirtilen 17 kişinin de gözaltına alındığı ve sorgulandığı belirtildi.

AA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2008 Cuma 13:36:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?