5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Yol verme kavgası kanlı bitti

Adana'da, yol verme meselesi yüzünden tartıştıkları kişiyi tokatlayan 2 genç, olay yerine gelen 10 kişilik grup tarafından darp edilerek bıçaklandı.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan İlçesi Şakirpaşa Mahallesi'nde bulunan Yeni Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Bülent İnan (28) ile Cumali Bulut (23) adlı şahıslar, 01 KB 602 plakalı otomobille site içerisindeki ana caddede seyir halindeyken, tali yoldan önlerine çıkan 01 TY 047 plakalı kamyonetin sürücüsüyle tartıştı. Çıkan tartışmada Cumali Bulut, kamyonet sürücüsüne tokat attı. Bunun üzerine kimliği tespit edilemeyen kamyonet sürücüsü telefonla olay yerine yakınlarını çağırdı.
10 kişilik grubun bıçaklı ve sopalı saldırısına uğrayan şahıslardan Bülent İnan sağ ve sol bacağından birer bıçak darbesi ve başından darpla, Cumali Bulut ise sol bacağından bir bıçak darbesi ve vücudunun değişik bölgelerinden darp sonucu yaralandı. Yaralılar kaldırıldıkları Adana Numune Hastanesi'nde tedavi altına alınırken kavgaya karışan 10 kişilik grup olaydan sonra kaçtı.
Tartışmanın yol yüzünden çıktığını belirten yaralılardan Bülent İnan, "Biz ana yoldan giderken kamyonet tali yoldan önümüze çıktı. Biz de dikkatli olması için uyardık. Karşılık verince arkadaşım bir tokat vurdu. Tokat vurduğumuz kişinin telefon açması sonucu 9 kişi geldi. 5'erli gruplar halinde bize saldırdılar" dedi.
Olayla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.
..
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2005 Cuma 14:21:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?