5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Yol verme tartışması kanlı bitti

Adana'da yol verme tartışması yüzünden çıkan silahlı kavgada, 3 kişi yaralandı. Olaydan sonra ellerindeki serumlarla hastane hastane dolaşan yaralılarla hastane personeli ve polisler arasında arbede yaşandı.

Olay, akşam saatlerinde, Şakirpaşa Mahallesi muhtarlığı önünde meydana geldi. 01 EA 258 plakalı otomobille seyir halindeki Halil Yılmaz (27), Şahin Ecevit (31) ve Mehmet Kaya (32), 59 FU 19 plakalı araç içerisinde bulunan ve kimlikleri belirlenemeyen şahıslarla yol verme meselesi yüzünden tartıştı.

Bir süre sonra araçların kırmızı ışıkta durduğu sırada 2 araç içindeki şahıslar arasında yine tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle 59 FU 19 plakalı araçtan inen saldırganlar, üzerlerinde bulunan silahlarla ateş açarak, kaçtı. Saldırıda Halil Yılmaz, Şahin Ecevit ve Mehmet Kaya çeşitli yerlerinden yaralanırken, kendi imkanlarıyla Adana Devlet Hastanesi'ne giderek tedavi olmak istedi. Ancak yaralılardan Mehmet Kaya, burada hastane personelinin kendisine bakmadığını ileri sürerek, elindeki serumla bağırarak hastaneden dışarı çıkarak otomobiliyle ayrıldı.

Yaralının hastaneden ayrılması sonrasında polisler de yaralının peşine düştü. Şehir içerisinde bir süre yaralıyı arayan polisler yaralı Mehmet Kaya'nın Özel Ortadoğu Hastanesi'ne gittiğini öğrendi. Kaya, burada tedavi olmak isterken diğer yaralı Şahin Ecevit'te başka bir araçla aynı hastaneye geldi. 2 yaralı, burada da kendilerine bakılmadığını ileri sürerek taşkınlık çıkardı.

Hastane personeline bağıran Şahin Ecevit ile onu sakinleştirmek isteyen polisler ve yaralı yakınları arasında kısa süreli arbede yaşandı. Yaralılar güçlükle yatıştırılırken, tedavi olamadıkları hastaneden yine kendi araçlarıyla ayrılmak zorunda kaldı. Son olarak Adana Numune Hastanesi'ne gelen yaralılardan Kaya, hayati tehlikesi olduğu gerekçesiyle Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edildi.

Yaralı Şahin Ecevit, olayın yol verme meselesi yüzünden çıktığını ve saldırganları tanımadığını söyledi. Yaralıların tedavisi sürerken, polis kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2005 Perşembe 17:28:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?