24
Mayıs
2024
Cuma
ALADAĞ - ADANA

Kamyon dolusu yardım geldi

KIRSALDAKİ ÖĞRENCİLERE YARDIM

Ekinfen Dershanesi, Adana'nın Aladağ ilçesi kırsalındaki yoksul öğrencilere iletilmek üzere bir kamyon dolusu yardım malzemesini Aladağ Kaymakamlığı’na gönderdi.

2001 yılından bu yana düzenlenen ve bu yıl da Cumhuriyetin kuruluşunun 87. yıldönümü dolayısıyla hayata geçirilen geleneksel "Gitmesek de Görmesek de O Köy Bizim Köyümüzdür" etkinliği çerçevesinde kırsaldaki öğrencilere iletilmek üzere Aladağ Kaymakamlığına giysi, kitap, dergi, eğitim, büro ve ev malzemesi gönderildi.

Ekinfen Dershanesi Müdürü Abdullah Angın, her yıl kardeş köy okullarına armağan gönderdiklerini belirterek, kampanyaya katılan öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti.

Geçen yılki yardımı Tufanbeyli ilçesine gönderdiklerini kaydeden Angın şunları söyledi:

"Bu yıl da Aladağ ilçesine gönderdik. Oradaki çocuklarımıza dostluk ve kardeşlik eli uzatıyoruz. Bizim çocuklarımız da böylece paylaşmanın ve yardımlaşmanın güzelliğini yaşıyor. Bu ruhu onlara vermek istiyoruz. Çocuklarımız ile anne ve babaları içtenlikle katıldılar kampanyaya. Kitap, dergi, büro malzemeleri, giysi, soba gibi eşyaları gönderiyoruz. Önümüzdeki yıl bir kez daha toplayıp göndereceğiz. Yardımlaşma ruhu her yıl yeniden yeşersin istiyoruz. Yardım yapan çocuklarımızla, yardımı alan kırsaldaki arkadaşları belki bir gün üniversitede, belki bir işyerinde karşılaşacaklar. Bu yardımı yapan velilere ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz."

KIRSALDAKİ ÖĞRENCİLERE YARDIM
İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2010 Pazar 13:07:20
Güncelleme :28 Kasım 2010 Pazar 13:08:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?