18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Bu da traktörlü turizm


Karataş'a bağlı Tuzla belde sahilleri traktörlü yerli turistlerin işgaline uğradı. Sıcakların çekilmez hale geldiği şu günlerde çevre köylerden traktörlerle denize gelen vatandaşlar, deniz kıyısında römorklu traktörleriyle kamp kurarak ilginç bir görüntüler oluşturdu. Bu tabloyu görenler de, "Tuzla'da turizmin neden gelişmediği açıkça ortada. Bu kafayla, bu yapıyla Tuzla'ya değil yabancı, yerli turist bile çekmek çok zor" dediler.
Tuzla Belediye Başkanı Ramis Avcı da, beldenin kalkınması için yatırıma ve döviz bırakacak turiste ihtiyaç olduğuna belirterek, "Bölgenin kalkınması için önce turistik tesis yatırımı yapmak lazım. Yatırım olmadığı sürece bu manzaralar değişmez. Tuzla'nın gelişmesi için, nezih bir görünüme ve zengin turiste ihtiyacı var" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2005 Salı 11:14:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zekai karakayalı IP: 81.214.131.xxx Tarih : 30.09.2005 13:59:20
Karataş gibi bir saklı kentimizin bu şekilde sergi olması elbette içler acısı ancak sayın belediye başkanlarına da yıllardır neden hiç hizmet verilmediği gibi bir soru sorulmuyor.yoksa verdikleri hizmet karşısında gururla çıkıp yorum yapamazlardı.