18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Barda çıkan silahlı kavga acilde de sürdü

Adana'da, bir otelin barında çıkan silahlı kavgada, 2 kişi ağır yaralandı. Silahlı kavga, yaralıların kaldırıldığı hastane acilinde de devam edince, 1 kişi de bacağından tabanca ile vurularak hafif yaralandı. 
Seyhan İlçesi Turan Cemal Beriker Bulvarı üzerindeki Seyhan Oteli Dümen Bar'da saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Ömür H. ile kimliği belirsiz bir şahıs, barda bilinmeyen bir nedenle kavga etmeye başlayınca, barda bulunan Menderes K. ve Mehmet B. isimli şahıslar, kavgayı ayırmak istedi. Ancak kimin kullandığı belirlenemeyen bir tabancadan çıkan kurşunlardan Menderes K. isimli şahıs bacağından, Mehmet B. ise karın boşluğundan ağır yaralandı. Yaralılar otel yakınında bulunan Üniversal Hastanesi'ne kaldırılırken, silahlı kavga burada da devam etti. Hastane acilinde çıkan kavgada ise Ömür H. isimli şahıs, bacağına isabet eden mermi ile hafif şekilde yaralanarak Adana Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.
Polis olay ile ilgili geniş çapta soruşturma başlatırken, kimliği açıklanmayan 2 kişinin de gözaltında olduğu bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2005 Çarşamba 13:33:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?