1
Haziran
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Seyhan'de tinerci dehşeti

Adana'da dershane öğrencisi bir genç kız, tinercilerin saldırısına uğradı. 2 tinercinin yolunu kesip para istediği genç kız, tinercilere direnince önce darp edildi, arkasından bıçaklandı.

Olay, bugün akşam saatlerinde Merkez Seyhan İlçesi Cumhuriyet Caddesi İsmet İnönü İlköğretim Okulu önünde meydana geldi.

Öğrenim gördüğü Özel Şimşek Dershanesi'nden çıkarak eve gitmek isteyen dershane öğrencisi Reyhan Taşdemir'in (17) yolu, kimliği belirsiz 2 tinerci tarafından kesildi. Tinercilerin para istediği genç kız, tinercilere direnince tinerciler genç kızı önce darp etti, ardından da kolundan bıçaklayarak kayıplara karıştı.

Kolu kanlar içinde kalan genç kız, olay yerinde bulunan bir esnaf tarafından Çukurova Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın şokunu uzun süre üzerinden atamayan genç kız, yolunu kesen 2 kişinin tinerci olduklarını ve kendisinden para istediklerini belirterek, "Dershaneden çıktım eve gidiyordum. Tanımadığım 2 kişi yanıma gelerek para istedi. Ben de param olmadığını söyleyince önce dövdüler sonra da ellerindeki bıçakla bıçaklayıp kaçtılar" diye konuştu.

Olayı duyarak hastaneye kızının yanına gelen anne Gülhan Taşdemir, kızının durumunu görünce şok geçirirken, sorulan soruları ise yanıtsız bıraktı. Polis, genç kızı bıçaklayarak kaçan 2 tinerciyi yakalama çalışması başlattı.

.
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2005 Salı 03:37:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?