22
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Vay yurdum vay..Hırsız polis komedisi..

Adana'da bir evin içine giren hırsız, polisleri uzun süre uğraştırdı. Polis, evin içine sıkıştırdığı hırsıza taş atınca, atılan taşları toplayan hırsız da polise taş atarak karşılık verdi. Hırsız, tüm aramalara rağmen bulunamadı.
Seyhan İlçesi Hurmalı Mahallesi'nde bir evin içerisinde hırsız olduğu ihbarını alan polis, olay yerine gelerek çevrede araştırma yaptı. Mahalle sakinlerinin hırsızın bir eve girerek evin ışığını yaktığını söylemesi üzerine geniş çapta arama yapan polis, tüm aramalara rağmen hırsızının izine rastlayamadı.
Polis ekiplerinin olay yerinden ayrılmasının ardından mahalle sakinlerinin hırsızın hala içeride olduğu yönünde ihbarda bulunması üzerine, polisler 20 dakika sonra yeniden olay yerine gelerek inceleme yaptı. Bu sırada hırsız evin içindeyken polisler tarafından da görülünce, bu kez kilitli bulunan evin damına çıkan polis, hırsıza yukarından taş atmaya başladı. Evin içinde olduğu kesinleşen hırsız ise atılan taşları toplayarak yeniden polise attı. Yaklaşık 45 dakika boyunca hırsıza "dışarı çık" uyarısı yapan polisler, çareyi hırsızın bulunduğu yere inerek arama yapmakta buldu. Ancak yapılan tüm aramalara rağmen, hırsızın izine rastlanamadı.

 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2005 Çarşamba 13:25:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?