20
Mayıs
2024
Pazertesi
TUFANBEYLİ - ADANA

Kayıp genç ölü bulundu

KAYIP İLANI VERİLEN GENÇ ÖLÜ BULUNDU

Kaybolduğu için ailesi tarafından gazetelere kayıp ilanı verilen gencin cesedi bulundu.

Olay, Adana'nın Tufanbeyli ilçesine bağlı Yeşilova köyü yakınlarında meydana geldi. Bir nehir kenarında 7 gün önce kaybolduğu için ailesi tarafından gazetelere kayıp ilanı verilen gencin cesedi donmuş halde bulundu. İddiaya göre, şizofren tedavisi gören 30 yaşındaki Battal Bozdemir, ailesinden izinsiz olarak 100 lira para alıp ayın 16'sında kayboldu. Ailesi, Battal Bozdemir eve gelmeyince önce polise haber verdi ardından gazetelere kayıp ilanı verdi. Ancak, dün gece aileye acı haber ulaştı. Nehir

kenarında balık avlayan vatandaşlar bir ceset gördüklerini söyleyerek polise haber verdi. Ceset üzerinde yapılan araştırmada, 7 gündür kayıp olan şizofren hastası Battal Bozdemir olduğu belirlendi. Ailesine olay haber verildi. Ceset daha sonra otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. Yapılan ilk otopside Bozdemir'in donarak öldüğü belirlendi.

Babası Mustafa Bozdemir (67), oğlunun 10 yıldır şizofren olduğu için tedavi olduğunu, zaman zaman böyle nöbetler geçirdiğini belirterek hastaneden çıktıktan sonra eve geldiğini söyledi. Mustafa Bozdemir "Evin anahtarını alıp çıkmış gitmiş. 7 gün sonra ölüsünü bulduk. Sürekli kayboluyordu. Gitti kurtuldu" dedi.

KAYIP İLANI VERİLEN GENÇ ÖLÜ BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2011 Pazar 13:51:00
Güncelleme :23 Ocak 2011 Pazar 15:27:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?