19
Mayıs
2024
Pazar
TUFANBEYLİ - ADANA

Tufarbeyli hastanesi tam kapasite çalışacak

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Yeni hastane projeleri vatandaşın katkısıyla yapılacak" dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili Ayhan Zeynep Tekin, Adana’nın Tufanbeyli İlçesi’nde bulunan ancak tam kapasiteyle çalışmayan hastanenin sorunlarını Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile görüştü. Bakan Akdağ, ilçedeki hastanenin kapasitesinin çok üzerinde inşa edildiğini belirterek, "Bazı servislerini hizmete açabiliriz, yeter ki ilçe hastanesiz kalmasın" dedi. Adana’da bir çocuk hastanesinin bulunmaması ile ilgili sorunları da dinleyen Akdağ, "Çocuk hastanesini Adanalıların katkısıyla yapmak isteriz, yeni hastane projelerimizi bu şekilde planlıyoruz" diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Adana Kan Merkezi ve Adana Yüreği Sağlık Eğitim Merkezi’nin kapatılması sorunlarını da Bakan Akdağ’a ileten Adana Milletvekili Zeynep Tekin, henüz bir sonuç alamadıklarını belirterek, "Yeni bir düzenleme yapılıyor ve bu düzenlemeye göre merkezde biriken kanların daha sağlıklı kullanımı planlanıyor" dedi.
ADANA (İHA) -
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2004 Pazartesi 15:18:11
Güncelleme :6 Haziran 2006 Salı 16:24:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
esra tekol IP: 85.105.33.xxx Tarih : 21.06.2006 21:35:45
tez zamanda bu projenin hayata geçirilmesini vede daha hızlı davranılmasını istiyoruz.çünkü koskoca devlet hastanesinin sıradan bir saglık ocagından farkı yok.inşallah bu sefer herşey dörtdörtlük olurrr