21
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

3 kişi yaralandı

Antalya'da İl Jandarma Komutanlığı'na ait atış alanında meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı. Sebebi açıklanmayan patlamada yaralananlardan birinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Olay, bugün öğle saatlerinde Varsak bölgesindeki jandarmaya ait atış alanında meydana geldi. İddiaya göre, atış alanına giren 3 arkadaş, burada buldukları yumurta büyüklüğündeki bir maddeyle oynamaya başladı. Bu sırada ellerindeki maddenin patlaması sonucu Rafet Yılmaz (26), Uğur Kaygısız (15) ve Oğuzhan Erdoğan (15) yaralandı. Çevredeki vatandaşların durumu görmesi üzerine yaralılar, olay yerine gelen 2 ambulansla Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Oğuzhan Erdoğan'ın durumunun ciddi olduğu ve ameliyata alındığı bildirildi.

Patlamanın ardından Antalya Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri inceleme yaptı. Olay mahalline gelen İl Emniyet Müdürü Naciye Ekmekçibaşı, olayla ilgili çalışmanın sürdüğünü ve yaralıların ifadeleri alınmadığı için patlamanın şekli ve cinsi hakkında kesin bir şey söyleyemeyeceğini kaydetti.

Olay yerinde bulunan bir görgü tanığı ise, patlamayı duyduktan sonra bölgeye gittiklerinde yerde yatan 3 kişiyle karşılaştıklarını ve ambulansa haber verdiklerini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2006 Perşembe 17:25:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?