21
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Antalya'da fuhuş operasyonu

Antalya'da, iki ayrı eve yapılan baskında, yabancı uyruklu 10 hayat kadını ve fuhuşa aracılık ettiği belirlenen 1 kişi yakalandı.

Antalya'da fuhuş amaçlı hayat kadınlarına yönelik operasyonları yoğunlaştıran polis, Hüsnü Karakaş ve Baraj mahallelerinde randevu evi olarak kullanılan iki eve baskın yaptı.

Evde 4 hayat kadınını yakalayan polis evin çatı katında saklanmış 6 hayat kadınını daha buldu. Polisin yaptığı operasyonda evden kaçmaya çalışan E.S. gözaltına alındı.

Aralarında hemşire ve öğretmenlerin olduğu yabancı uyruklu 10 hayat kadını polis nezaretinde kan örnekleri alınmak üzere Antalya Hıfzıssıhha Bölge Müdürlüğü'ne götürüldü. Burada bir hastalık taşıyıp taşımadıkları belirlenecek olan kadınların tamamının vize süresinin dolduğu ve sınır dışı edilecekleri açıklandı. Polisin operasyon yaptığı evlerde 3 tüfek ele geçirildi. Polis, fuhuşa aracılık ettikleri tespit edilen 4 zanlının yakalanması için çalışmaları sürdürüyor.

 

iha
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2008 Cuma 14:25:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali yılmaz IP: 88.228.138.xxx Tarih : 23.01.2009 22:32:34

antalyada ne yazık kı fuhuş olaylarına emnıyette olan kişilerde menfaat ve çıkar doğrultusunda arf nıyetlı olan memurlardan arındırmak emnıyet mudurumuze bu açıdan buyuk gorevler duşüyor ınanın belkı benı teşkılatınızı üzmek yıpratmak amacım deyıl ama ınanın teşkılatınıza ayar şart