22
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

30 metreden düştü

Antalya'da 2 gündür devam eden soğuk ve yağışlı havanın ardından açan güneşi fırsat silip falezlere çıkan emekli başçavuş, 30 metre yükseklikten düştü. Emekli başçavuş, 112 ve itfaiye ekiplerinin yarım saatlik çalışması sonucu kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay öğle saatlerinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, Konyaaltı Caddesi üzerinde bulunan falezlerden aşağı bakan emekli başçavuş Ethem Gölhan, dengesini kaybederek 30 metre yükseklikten düştü. Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Gölhan'ın ilk tedavisi olay yerine gelen 112 Acil Ambulans Servisi ekipleri tarafından yapıldı.

Yaralı vatandaşın yukarı çıkartılması için olay yerine daha sonra Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Kurtarma ekipleri çağrıldı. Ethem Gölhan'ı sedyeye koyan ekipler, sedye ucuna bağladıkları ve polisler tarafından çekilen halatlarla Gölhan'ı yukarı çıkardı. Yaklaşık yarım saat süren kurtarma operasyonunun ardından yukarı çıkartılan Ethem Gölhan, Antalya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Gölhan'ın sık sık dinlenmek için falezlere geldiği, bugün de önce aşağı inmek istediği, sonra vazgeçtiği ve aşağı bakarken bir anda düştüğü bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2005 Cumartesi 14:30:22
Güncelleme :6 Kasım 2005 Pazar 19:18:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?