21
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Ailesiyle birlikte kanala uçtu

Antalya'da bir kişi, ailesi ile birlikte su kanalına uçtu. Otomobil içinden kurtulan aileye, çevredeki vatandaşlar yardım etti. 

Olay, Yenigöl Mahallesi Kanal Sokağı'nda saat 22.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, ayrıldığı eşi ve çocuğunu gezmek için dışarıya çıkartan Osman Aydın (29), kullandığı 07 D 5251 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bulunan DSİ'ye ait kanala uçtu. Kısa sürede olayın şokunu üzerinden atan Aydın, 4 yaşındaki oğlu Efekan'ı otomobil içinden kucağına alarak hemen suyun üstüne çıkardı. Bu esnada olayı gören vatandaşlar, Aydın'ın boşandığı eşi Eda Aydın'ı otomobil içinden çıkardı. Çevrede bulunan vatandaşlar; Osman Aydın, Eda Aydın ve 4 yaşındaki Efekan'ı evlerine götürerek üstlerini kuruladı. 

Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri, otomobilin içinde başka birinin olup olmadığını kontrol etti. Daha sonra vatandaşlar polis ekiplerine otomobil içindekilerin burunları bile kanamadan kurtulduğunu ve şu anda evlerinde olduklarını söyledi. Polis, otomobili kullanan Osman Aydın ile görüşerek olay hakkında bilgi aldı. Daha sonra olay yerine çağrılan kurtarıcı ile kanal içinde bulunan otomobil suyun içinden çıkartıldı. 

Olay yerinde bulunan polis ekipleri, Eda Aydın ve 4 yaşındaki Efekan'ı polis otosuna bindirerek olay yerinden uzaklaştırdı.
.
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2006 Pazartesi 11:02:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?