22
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Antalya Polisi'nden çete operasyonu

Antalya'da polisin düzenlediği "Şafak" adlı operasyonda, organize suç örgütü kurmak iddiasıyla 18 kişi gözaltına alındı. 

Edinilen bilgiye göre, örgüt lideri olduğu belirlenen R.Y. ve yakın adamları V.A, Ş.K. ile T.G'nin de aralarında bulunduğu toplam 18 kişi, Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin sabaha karşı önceden belirlenen yerlere eş zamanlı düzenlediği operasyonla yakalandı. "Şafak" adı verilen operasyonda 200 polis memuru görev alırken, zanlıların üzerlerinde ve evlerinde yapılan aramalarda 2 çelik yelek, 5 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız pompalı tüfek ve bu silahlara ait 300 mermi, 70 adet captagon hap, 3 adet çek, 5 adet senet ele geçirildi. 

Zanlıların 2004 yılında da organize suç örgütü kurmak, kurulan örgütün faaliyetlerine katılmak suçlamalarıyla gözaltına alındığı ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konulduğu bildirildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde sorguları devam eden zanlıların yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2006 Salı 13:10:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?