22
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Eşcinsel aşk tecavüzle bitti

Antalya’da internette tanıştığı ve eşcinsel ilişki yaşadığı kişinin, yanındaki 2 arkadaşıyla evine gelerek, "kendisini tabanca tehdidiyle cinsel ilişkiye zorladıklarını", ardından cep telefonu ve parasını gasp ettiklerini iddia eden kişi, polise şikayetçi oldu.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Antalya’da lüks bir otelde yönetici olarak çalıştığı öğrenilen K.M.D, cep telefonu ile kredi kartlarının 3 kişi tarafından tabanca tehdidiyle gasp edildiğini iddia ederek, polise başvurdu.

K.M.D’nin zanlılar arasında bulunan L.E. (26) ile kısa süre önce internette tanıştığını ve evinde eşcinsel ilişkiye girdiklerini söylediği öğrenildi. K.M.D’nin, bu ilişkiden iki gün sonra L.E’nin S.E. (27) ve E.K. (20) ile evine geldiğini, kendisinin yorgun olduğunu söyleyerek, bu kişileri evine almak istemediğini, ancak bu kişilerin tabancayla tehdit ederek eve girdiklerini öne sürdüğü belirtildi.

Tabanca tehdidiyle "oral seks yapmaya zorlandığını" ileri süren K.M.D, 3 kişinin cep telefonuyla, şifresini zorla öğrendikleri kredi kartını gasp ederek, evinden ayrıldıklarını iddia etti.

ANTALYA VE BURDUR’DA OPERASYON
Olayla ilgili soruşturma başlatan Gasp Büro Amirliği ekipleri, K.M.D’nin internette tanıştığını iddia ettiği L.E’nin adresini tespit etti. Olaya karıştığı iddia edilen S.E’nin bu kişinin amcasının oğlu olduğunu belirleyen ekipler, 2 kişiyi Burdur’da düzenledikleri operasyonla yakaladı. Olaya karıştığı iddia edilen E.K. ise Antalya’da yakalandı.

Yakalanan 3 kişinin gasp ettikleri kredi kartından K.M.D’nin hesabındaki 800 YTL’yi çektikleri bildirildi.

Zanlılar, sorguları tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilecek.

.
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2006 Salı 18:15:33
Güncelleme :11 Nisan 2006 Salı 18:21:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?