22
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Esrar alemi kameraya yakalandı

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde plajda güpegündüz esrar alemi yapan 5 şahıs kameralı güvenlik sistemine yakalandı. Görüntüleri izleyen polis plajı bastı. Yakalanan kafadarlar suçlarını inkar etti.

Geçtiğimiz günlerde kapkaç çetesini görüntüleyen Alanya Belediyesi'nin güvenlik kameraları, bu kez de plajda esrar partisi yapan şahısları yakaladı.

Şüpheli hareketler sergileyen şahıslar, belediye yetkilileri tarafından polise bildirildi. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, Alanya Belediye Binası arkasındaki Halk Plajı'nda esrar partisi yapan şahısları suçüstü yakaladı. Şahıslardan biri, polisin olay yerine gelmesinden sonra kaçmaya çalıştı. Polislerin dalgınlığından faydalanan şahıs, kaçarken yine kamera ile tespit edildi.

Merkezde görüntüleri izleyen sivil ekipler durumu telsiz yardımı ile şehir içindeki ekiplere bildirdi. Kaçan şahıs, kısa sürede yine kameraların gözü önünde yakalandı. İlk olarak kimlik kontrolleri yapılan şahıslar, polis ekiplerince gözaltına alınarak sorguya alındı. İşsiz oldukları ve bir süredir Alanya'da bulundukları öğrenilen şahısların bugün mahkemeye çıkarılacağı öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2005 Perşembe 17:58:27
Güncelleme :21 Ekim 2005 Cuma 12:31:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?