22
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Hırsız-polis kovalamacası

Antalya'da 4. kattaki bir apartman dairesine hırsızlık yapmak için girdikleri iddia edilen hırsız zanlıları ve polis arasında kovalamaca yaşandı. Polisin havaya 3 el ateş ettiği koşturmaca sonunda, zanlılar kıskıvrak yakalandı. Zanlıların yakalanması esnasında bir polis komiseri zanlılara sıktığı biber gazından etkilendi.

Edinilen bilgiye göre, bu sabah saatlerinde Antalya'nın en işlek caddelerinden biri olan Burhanettin Onat Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın 4. katına hırsız girdiği ihbarını alan polis ekipleri, belirtilen adrese gitti. Apartman önünde hırsızlara gözcülük yaptığı tahmin edilen bir şahsı gözaltına alan polislerle evdeki 2 hırsızlık zanlısının kaçmaya başlaması üzerine, kovalamaca başladı. Polis, kovalamaca sırasında dur ihtarına uymayan zanlıları yakalamak için havaya 3 el ateş etti. Uzun koşturmanın ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Müdürlüğü'nde kıstırılan hırsızlık zanlıları kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Zanlıların yakalanması esnasında bir polis komiseri, zanlılara sıktığı biber gazından etkilendi. Polis komiseri Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Hırsızlık zanlısı 2 genç ise ifadeleri alınmak üzere Demirci Kara Polis Merkezi'ne götürüldü.

.
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2006 Salı 12:57:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?