21
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Kamyon otomobile çarptı: 1 ölü, 5 yaralı

Antalya'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Antalya-Korkuteli Karayolunun 15. kilometresinde Fahrettin Karabulut'un kullandığı 35 HHP 53 plakalı bir süpermarkete ait kamyon ile 70 E 3930 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada özel otomobilde bulunan 5 yaşlarındaki bir çocuk olay yerinde yaşamını yitirdi. Araçta bulunan Mustafa Karagül, Hüseyin Hanlı ve ismi belirlenemeyen 2 kişi yaralandı. Olay yerine gelen ambulans ekipleri tarafından yaralılar Antalya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çarpmanın şiddeti ile yola savrulan kamyon ise şarampole yuvarlandı. Hurdaya dönen kamyon bir ağaca çarparak durabildi. Kamyon içerisinde bulunan Fahrettin Karabulut çarptığı ağaç ile kamyon arasına sıkıştı. Acı içerisinde feryat eden kamyon sürücünün kurtarılması için olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı.

Kısa sürede olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İtfaiye ekipleri, araçta sıkışan sürücüyü kurtarmak için çaba sarf etti. Çökme tehlikesi bulunan kamyonun parçalarını birer birer kesen itfaiye ekipleri, yaralı şahsa ulaşmak için uzun süre uğraştı.

Sıkıştığı yerde yardım isteyen sürücü Fahrettin Karabulut'un elini, olay yerinde bulunan 112 Hızır Acil servis doktoru tutarak moral verdi. Yapılan çalışmaların ardından sürücü Fahrettin Karabulut sıkıştığı yerden çıkartılarak Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Araçların yoldan kaldırılmasının ardından Korkuteli-Antalya Karayolu 2 saatlik çalışmanın ardından trafiğe açıldı.

.
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2005 Çarşamba 10:53:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?