21
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Kapkaççılar bu sefer kaçamadı

Antalya'nın en işlek caddelerinden biri olan Atatürk Caddesi üzerinde gece yarısı evlerine giden 2 genç bayan kapkaç mağduru oldu.

Olay, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Antalya Lisesi önünde gece 00.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Ayşegül Yücedag (37) ile arkadaşı Ebru Tezcan (30) iş çıkışı evlerine gittikleri sırada arkalarından yaklaşan 3 kapkaç zanlısının saldırısına uğradı. Kapkaç zanlıları Yücedag'ı bir süre yerde sürükledikten sonra çantasını alarak hızla olay yerinden uzaklaştı.

Bir anda paniğe kapılan Yücedag ve Tezcan kendilerine gelerek durumu polise bildirdi. Olay yerine kısa sürede gelen polis ekipleri çevreyi abluka altına aldı. Yücedag ile Tezcan da polis otosuna binerek çevrede zanlıları aradı.

Polis ekipleri, kısa sürede olaya karıştığı iddia edilen 3 kişiyi Mevlana Caddesi üzerinde bulunan benzin istasyonun yakınlarında yakaladı. Yakalanan kapkaç zanlıları Yücedag ile yüzleştirildi. Kapkaç zanlısı oldukları iddia edilen F.G. (21), A.Ö. (16) ve A.Y. (13) ifadeleri alınmak üzere Yenikapı Polis Merkezi'ne götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2006 Çarşamba 11:45:47
Güncelleme :18 Ocak 2006 Çarşamba 13:12:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?