22
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Lise kavgası kanlı bitti

Antalya'da bir lisede çıkan kavgada, son sınıf öğrencisi T.Ü., bıçakla bacağından yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Antalya'daki Çağlayan Lisesi'nde dün sabah saatlerinde kimlikleri açıklanmayan iki öğrenci grubu arasında koridorda tartışma yaşandı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu öğrencilerden T.Ü., bacağından bıçakla yaralandı. Bunun üzerine kavgaya karışan gruplar, okuldan ayrılırken, bacağından yaralanan T.Ü., bir arkadaşının evine giderek yarasını pansuman etti.

Bir gün boyunca olayı ailesinden saklayan T.Ü.'nün kıyafetinin kanlı olduğunu gören ailesinin öğrenciyi Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırmasıyla ortaya çıkan olay, Antalya polisini de harekete geçirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polisin, kavgaya karıştıkları öğrenilen ve kimlikleri açıklanmayan 2 öğrenciyi gözaltına aldığı öğrenildi.

Öte yandan, geçtiğimiz pazar günü aynı okulda son sınıf öğrencisi M.Ç.'nin de, dersane çıkışı kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce bıçakla yaralandığı, yaralı öğrencinin Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Olayla ilgili bilgi veren Çağlayan Lisesi Müdürü Şeref Sarıca, olayın okul içerinde olmasının mümkün olmadığını söyledi. Okulun 16 güvenlik kamerasıyla iç ve dış görüntülerinin kaydedildiğini belirten Sarıca, şunları söyledi:
''Okul içerisinde olması imkansız. Güvenlik kameralarını inceledik, böyle bir olay yok. T.Ü., benim de derslerine girdiğim 11/E sınıfının öğrencidir. Kendisini yakından tanıyorum. Derslerinde çok başarılı, sessiz ve sakin bir öğrencidir. Hatta eski sınıf başkanıydı.

Neden olayın okulda olduğunu beyan etmiş anlamadım. Zaten dün saat 10.30'dan sonraki derslerine girmeyerek, okuldan ayrılmış. Biz de araştırmamızı sürdürüyoruz'' diye konuştu.
Antalya'da geçtiğimiz günlerde de Muratpaşa Lisesi ile Antalya Lisesi son sınıf öğrencileri okul dışında kavga etmişti.

.
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2006 Salı 19:04:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?