21
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Market sahibi 19 yerinden bıçaklandı

Antalya'da bir market sahibi, kendisinden bıçak zoruyla içki isteyen alkollü bir şahıs tarafından 19 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.Katil zanlısı, olay sırasında tesadüfen yoldan geçen 3 polis memuru tarafından yakalandı.

Olay, Antalya Emniyet Müdürlüğü binasının 500 metre ilerisinde bulunan Turgut Reis Caddesi'nde gece saat 01:00 sıralarında meydana geldi. Alkollü olduğu öğrenilen 33 yaşındaki Erdal B. isimli şahıs elindeki bıçakla 50 yaşındaki Mustafa Tüy'ün işlettiği Güven isimli markete girdi. Market sahibi Mustafa Tüy'ü elindeki bıçakla tehdit eden zanlı Erdal B., kendisine içki ve sigara vermesini istedi. Market sahibinin içki ve sigara vermeyi kabul etmemesi üzerine sinirlenen Erdal B. yaşanan kısa süreli arbedenin ardından Mustafa Tüy'ü 19 yerinden bıçakla öldürdü. Bu sırada evlerine gitmek üzere olay yerinden geçen ve sesleri duyan 3 polis memuru, eli bıçaklı zanlıyı kaçamadan yakaladı. Suç aletiyle birlikte yakalanan katil zanlısı Cinayet Büro Amirliği'ne bağlı polisler tarafından Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Parmak izi incelemesinin ardından market sahibinin cesedi otopsi yapılmak üzere Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp morguna kaldırıldı. Market sahibi Mustafa Tüy'ün yıllardır dükkanını saat 23:00 sıralarında kapattığı ancak maddi imkansızlık nedeniyle okulunu bırakmayı düşünen Süleyman Demirel Üniversitesi Biyoloji Öğretmenliği'nde okuyan oğlunun eğitimini sürdürmesi için son günlerde gece geç saatlere kadar çalıştığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2008 Salı 10:55:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
eyyup aydın CAN IP: 88.252.54.xxx Tarih : 25.03.2008 01:53:26

mustafa tüy gerçekten insan olarak bulunabilecek ender kişilerden bitanesidir.bu değerli şahsı o tinerci değil ,onları başı boş salan devlet sebep oldu.sistem artk öyle bir hale bürünmüş ki insan olgusuna değer vrilmiyor.acımız büyük başımız sağolsun