21
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Moldovyalı kadın evinde öldürüldü!

Antalya'da yalnız yaşayan Moldovya uyruklu Türk vatandaşı evinde öldürüldü. Edinilen bilgiye göre, Lara Örnekköy Sitesi'nde K-3 Blok'ta oturan apartman sakinleri sabah saat 09.00 sıralarında giriş katta yalnız yaşayan Moldovya uyruklu Türk vatandaşı Angela Yılmaz'ın (35) kaldığı apart daireden gürültü duymaya başladı.

Yılmaz'ın kaldığı eve gelen komşular, genç kadının odada çırpındığını ve yardım istediğini fark etti. Vatandaşlar genç kadının kalp krizi geçirdiği sandı ve yardım etmek için kapıyı açmaya çalıştı. Fakat kapı kilitli olduğu için, içeri giremeyen vatandaşlar durumu polise bildirdi.

Bu arada genç kadın, çırpınarak kapının önünde yere düşüp yığıldı. Olay yerine gelen polis, genç kadının kaldığı eve arka kapıyı açarak girdi. Yapılan incelemede Moldavya uyruklu genç kadının öldüğü belirledi. Genç kadının vücudunda yapılan incelemede, göğüs bölgesinde üç adet derin ve geniş kesik belirlenirken darp edildiği de ortaya çıktı. Genç kadının göğüs bölgesindeki kesiklerde hiçbir kanamanın olmadığı tespit edilirken, Cumhuriyet Savcılığı'nın incelemesinin ardından ceset otopsi için Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Polis, olay yerinde parmak izi ve delil tespit çalışması yaptı. Çevredeki vatandaşlar, "Evden sürekli duvara vuruluyordu. Ne olduğunu anlamak için, eve koştuk. Kadın çırpınarak yardım istiyordu. Kapıyı açmaya çalıştık fakat kilitli olduğu için içeri giremedik. Bu arada kadın, yere düştü. Biz kalp krizi geçirdiğini düşünüyorduk. Polis geldiğinde kadının öldürüldüğü ortaya çıktı. Oysa kadının vücudunda hiç kan izi yoktu. Anlayamadık" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2005 Perşembe 16:37:59
Güncelleme :18 Ağustos 2005 Perşembe 16:42:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?