21
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Öfkeli koca dehşet saçtı

Antalya'da ayrı yaşadığı eşini tabancayla vurarak öldüren zanlı, 10 dakika sonra bir kişiyi daha öldürdü. 

Alınan bilgiye göre, eşiyle boşanma davası süren ve iki yıldır ayrı yaşadıkları öğrenilen Ö.A (60), kızıyla birlikte Erenköy Mahallesi 4858 Sokak'taki evde yaşayan eşi Hatice Altay'ı (47) tabancayla vurarak öldürdü. 

Olay yerinden kaçan Ö.A, 10 dakika sonra polisler tarafından aranırken, Kanal Mahallesi Ahmet Vefik Paşa Caddesi üzerindeki Mesut Mefruşat adlı işyerine gelerek ateş açtığı işyeri sahibi Mesut Ertaş da (47) olay yerinde öldü. 

Daha sonra kaçmaya çalışan zanlı, bölgeyi çembere alan polis ekiplerince yanında tabancasıyla birlikte yakalandı. 

Zanlı Ö.A'nın eşiyle 2 yıldır ayrı yaşadığı, boşanma davalarının sürdüğü ve eşi Hatice Altay'ın bulunduğu eve yaklaşmama cezası aldığı öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
.
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2006 Çarşamba 21:18:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali beyazkaya IP: 85.103.45.xxx Tarih : 19.05.2006 21:05:06
ortalıkta dolaşan haberler asılsız ve yalan,doğru olan şey sadece mesut erdaşın masum ve günahsız olduğu.Ö.A adlı şizofrenik caninin birileri tarafından dolduruluşa getirilmesi sonucu masum iki cana kıydırılması.Bu caniyi azmettiren sokak canilerinin mutlaka bulunup cezasını çekmesi gerekir. Ö.A'nın birinci cinayetinden sonra akıllı birilerinin olaya akli selim olarak yaklaşması durumunda buğün mesut erdaşın çocukları ağlamıyacaktı.