21
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Plastik fabrikasında yangın

Antalya'nın Yeşilbayır Beldesi'nde bulunan İstanbul Sera Plastik Fabrikası'nda yangın çıktı. Söndürme çalışmalarında 2 itfaiye görevlisi hafif şekilde yaralandı. Fabrikanın bayram tatili sebebiyle kapalı olması olası bir faciayı önledi.

Edinilen bilgiye göre, bu sabah saat 06.15 sıralarında Yeşilbayır Beledisi'nde bulunan İstanbul Sera Plastik Fabrikası'nda yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın ilk olarak imalathanede başlayarak kısa sürede tüm fabrikayı sardı. Yangını söndürmek için Antalya, Yeşilbayır, Yeniköy, Döşemealtı belediyeleri ile Hava Meydanları Müdürlüğü'ne ait çok sayıda itfaiye ekibi ve Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait bir arazöz olay yerine sevk edildi.

95 kişinin çalıştığı fabrikanın bayram sebebiyle kapalı olması bir faciayı da önledi. Yeşilbayır Beldesi'ndeki çıkan yangın kontrol altına alındı.

Yeşilbayır Beldesi'ndeki İstanbul Sera Plastik Fabrikası'nda çıkan yangın kontrol altına alındı. Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın ilk olarak imalathanede başlayarak kısa sürede tüm fabrikayı sardı.

Olayın ardından fabrika sahibi Mustafa Tolpar'ın oğlu Ali Rıza Tolpar fabrikaya geldi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tolpar, "Yangının neden çıktığını bilmiyorum. Can kaybının olmaması bizi sevindirdi. İtfaiye ekipleri canla başla çalışıyor. Maddi hasar konusunda bir şey söyleyemem, çünkü daha fabrika içine girmedim" dedi.

.
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2006 Cumartesi 13:43:21
Güncelleme :14 Ocak 2006 Cumartesi 14:01:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KADİR ZAHMACIOĞLU IP: 81.213.246.xxx Tarih : 14.01.2006 22:59:54
GEÇMİŞ OLSUN