22
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Polise silahlı saldırı

Antalya'da polise silahlı saldırı girişiminde bulunan ve sahte plakalı araçla kaçan 3 kişi, uzun bir kovalamaca sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, uzun zamandır dolandırıcılık zanlısı olarak aranan şahıslar, Turgut Reis Caddesi üzerinde bulunan bir oto galerisinde polis tarafından görüldü.

Polisin 'dur' ihtarına karşılık şahıslardan biri polise silah göstererek, 07 YD 928 plakalı araçla kaçmaya başladı. Polis ekipleri, bunun üzerine plakası sahte olduğu anlaşılan ve içinde 1'i erkek 2'si kadın 3 kişinin bulunduğu aracın peşine düştü.

Şahıslar, polisten kurtulmak için ilk önce Adliye Kavşağı'ndan Anadolu Kavşağı'na yöneldi. Araçla daha fazla kaçamayacaklarını anlayan zanlılar, Fabrikalar Mahallesi'nde araçtan inerek yaya olarak ara sokaklara koşmaya başladı. Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı motorize timlerinin yardımıyla şahıslar saklandıkları ara sokaklarda kıstırılarak yakalandı. 3 şahıs gözaltına alınarak polis merkezine götürülürken, polis ekipleri araçta inceleme yaptı.

Şahıslardaki silahın ara sokaklarda atılabileceği ihtimaline karşı polis ekipleri tarafından çevrede inceleme başlatıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

.
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2005 Pazartesi 14:17:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?