21
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Sokak ortasında cinayet

Antalya’da dün akşam saatlerinde üzerinden kimlik çıkmayan 25 yaşlarında bir kadın, cadde ortasında tek kurşunla öldürüldü, ancak cinayetin tek bir görgü tanığı bile çıkmadı. 

Falez Kavşağı köprü inşaatı nedeniyle kapalı olduğu için trafik akışının sağlandığı Meltem Mahallesi'ndeki caddede genç bir kadın, dün akşam saat 22.00 sıralarında göğsünden tek kurşunla vurularak öldürüldü. 

Apartman siteleri ortasındaki caddede, araç ve yaya trafiğinin yoğunluğuna rağmen polis çevrede tanıklık yapacak tek bir insan bulamadı. 25 yaşlarında olan, üzerinde siyah bluz ve eşofman altı bulunan genç kadın, silah sesiyle birlikte olduğu yere yığılıp kaldı. Çevredeki apartmanlarda oturduğu düşünülen kadının hiçbir yakınına ulaşılamaması ve çevredeki kimsenin tanımaması polisin işini güçleştirdi. Olay yeri inceleme ekipleri, çevrede yaptığı araştırmada kadını öldüren merminin boş kovanını da bulamadı. Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonunda polis herhangi bir ipucu elde edemedi. Üzerinde kimliği çıkmayan genç kadının cesedi Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Akşam yürüyüşüne çıktığı tahmin edilen kadının, başka yerden kaçırıldıktan sonra buraya getirilerek öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde de duruluyor.
Milliyet
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2006 Çarşamba 13:03:16
Güncelleme :10 Mayıs 2006 Çarşamba 13:13:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?