21
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Torununun düğünü sonu oldu

Antalya'nın Korkuteli İlçesi'nde düğün günü havaya atılan kurşunlar bir kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Kızının istemediği biriyle evlenmesine öfkelenen baba, havaya açtığı kurşunlarla kendi babasının ölümüne neden oldu. Kendi kızının düğününde baba katili olan zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Edinilen bilgilere göre olay, Korkuteli İlçesi Kiremitli Mahallesi Destici Sokağı Numara 11'de meydana geldi. Ali Demir'e ait 2 katlı evde Meryem Demir'in Ramazan Çavuşoğlu ile birlikteliğini sağlayacak düğün başlangıcında yemek hazırlıkları yapılırken, kız babası Erol Demir kendisine ait ruhsatsız otomatik tüfekle havaya 3 el ateş etti. Tüfekten çıkan 3 kurşun, Erol Demir'in babası Ali Demir'in sırtına isabet etti. Düğünü dağıtma bahanesiyle havaya açılan ateş sunucu ağır yaralı olarak Korkuteli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ali Demir, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Babasını kaza kurşunuyla vuran ve ölümüne neden olan Erol Demir (43), ruhsatsız av tüfeğiyle birlikte olay yerinden uzaklaşarak bahçe aralarından kimseye görünmeden Korkuteli Jandarma Komutanlığı'na teslim olmak istedi ancak jandarma yetkilileri Erol Demir'e Polis Merkez Karakolu'na teslim olması gerektiğini söyledi. Erol Demir, bunun üzerine Korkuteli Polis Merkez Karakolu'na teslim oldu ve babası Ali Demir'i tüfekle kazayla vurduğunu itiraf etti. 

Demir, polise verdiği ifadede, "Kızım Meryem Demir'i rızam olmadan Ramazan Çavuşoğlu'na verdiler. İstemediğim düğün günü geldi. Yemek hazırlıkları yapılırken, bir yandan da misafirler geliyordu. Bunalıma girmiştim. Daha önceden psikolojik sorunlarım olduğu için düğün merasimine kızdım. Av merakıyla sakladığım ruhsatsız otomatik tüfeğimle dışarıya çıkarak düğünü dağıtmak istedim. Havaya açtığım ateşten ikinci ve üçüncü kurşun babama isabet etti. Olay yerinden hemen uzaklaştım ve karakola teslim oldum" dedi. 

Ardından Korkuteli Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edilen Erol Demir, burada da aynı ifadeyi verdi ve olaydan dolayı çok pişman olduğunu söyledi. Erol Demir, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Oğlunun açtığı kurşunlarla hayatını kaybeden baba Ali Demir'in cenazesi, Korkuteli Devlet Hastanesi'nde yapılan incelemeler sonrası, Korkuteli Cumhuriyet Savcılığı tarafından Antalya Adli Tıp Merkezi'ne gönderildi.
.
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2006 Cumartesi 19:33:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?