21
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Uygunsuz görüntü davası

Manken Gamze Özçelik'in müstehcen görüntülerinin cep telefonuyla çekilerek internette yayınlanmasıyla ilgili davanın görülmesine Antalya'da başlandı.

Özçelik'in avukatı 23 yaşındaki bir bayanın hayatının karartılmaya çalışılmak istendiğini söyledi.

Uygunsuz görüntüleri cep telefonuyla çekilerek internet ortamında yayınlanan Gamze Özçelik davasına Antalya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlandı. İstanbul Ümraniye Cezavi'nde olan ve görüntüleri çektiği iddia edilen Gökhan Demirkol, gece yarısı Antalya Cezaevi'ne getirildi. Olay yeri Antalya'nın Kemer İlçesi olarak belirlenmesinin ardından dava Antalya'da görülmeye başlandı.

"OLAY GÜNÜ ESRAR İÇTİKTEN SONRA SEVİŞMEYE BAŞLADIK, YAŞADIKLARIMIZI CEP TELEFONUNA KAYDETTİM"

1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, İstanbul Ümraniye Cezavi'nde olan ve görüntüleri çektiği iddia edilen Gökhan Demirkol, mahkeme heyetine ifade verdi. Gamze Özçelik ile uzun süre arkadaşlık yaptıklarını, ayrıldıktan sonra da sık sık görüştüklerini belirten Demirkol'un, mahkeme heyetine, "Bu görüşme sırasında cinsel olaylar da yaşandı. Olay gününden 3 gün önce Barış Kılıç ile tatil için Belek tarafına gelmiştik. Gamze bana telefon açtı ve yanına gelmemi istedi. Barış'la beraber Gamze ve ailesinin yanına gittik. Orada yemek yedik ve diskoda eğlendik. Gamze daha sonra bizi otele davet etti. Gamze, otele girmeden önce benimle esrar içilmesi konusunda sohbet etti. Daha sonra benimle esrar içmek istediğini söyledi. Dışarıdan bir taksiciyle görüşüp esrar temin ettikten sonra odaya çıktık.

Bundan önce Gamze Özçelik ile aramızda çeşitli seks fantezileri yaşamıştık. Olay günü otelde esrar içtikten sonra sevişmeye başladık ve yaşadıklarımızı ben cep telefonuna kaydettim. Kendi görüntülerim de vardı ama o görüntüler daha sonra silinmiş ve sadece Gamze'nin görüntüleri kalmış. Sık sık sevişme görüntülerimizi kaydettiğimiz için, bu durum da normaldi. Sabah olunca ise kendisini havalimanına bıraktım. Kendisi bana sürekli çıplak fotoğraflarını gönderiyordu. Bu fotoğraflar gibi o çektiğim görüntüyü de sildim. Görüntülerin nasıl internet ortamına yayıldığını bilemiyorum. Gamze Özçelik'in, görüntülerin internet sitesinde yayınlanmasının ardından söylediği 'Tecavüze uğradım' sözünü anlamış değilim. Tahliyemi istiyorum" dedi. Gökhan Demirkol'un avukatı Ömer Yeşilyurt ise, Gamze Özçelik'in teşhircilik yaptığını ve Ege Denizi'nde bulunan Mikanos Adası'nda çeşitli görüntülerinin bulunduğunu iddia etti. Yeşilyurt, müvekkilinin suçsuz olduğunu ileri sürdü.

1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada dizi oyuncusu Barış Kılış'ın da aralarında bulunduğu 4 tanık dinlendi. Müdahil ve sanık avukatlarının savunmasını yapmasının ardından mahkeme heyeti, Gökhan Demirkol'un tutukluluk halinin devamına, Gamze Özçelik'in de mahkeme tarafından dinlenmesi ve psikiyatriden rapor alınmasına karar verdi. Duruşma, 17 Mart 2006 tarihine ertelendi.

.
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2006 Perşembe 17:31:10
Güncelleme :16 Şubat 2006 Perşembe 19:03:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?