7
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Yaşlı kadın boğazı kesilerek öldürüldü

Alanya'da, 80 yaşındaki bir kadın evine giren hırsız tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Evde inceleme yapan cinayet masası ekipleri, öldürülen kadının ziynet eşyalarının çalındığını tespit etti.

Olay, Güllerpınarı Mahallesi Hastane Kavşağı Güler Apartmanı 5. katındaki dairede meydana geldi. Sabah 09:00 sıralarında Canan Özer ile babası Hasan Özer alışveriş için evden çıktı. Hasan Özer'in eşi Gülçin Özer (80) ise yorgun olduğunu söyleyerek evde kaldı. Bir süre dışarıda alış veriş yapan baba ile kız saat 12:00'de eve döndüklerinde korkunç bir manzarayla karşılaştı. Salondaki tüm eşyaların dağıldığını gören baba kız telaşla oturma odasına girince Gülçin Özer'in kanlar içinde yerde yattığını gördü.

Acı içinde balkona çıkarak çığlık atan Canan Özer'i duyan komşuları hemen polisi aradı. Olay yerine gelen polis dairede parmak izi aldı. Evdeki ziynet eşyalarının çalındığını söyleyen Canan Özer ile babası Hasan Özer polis tarafından güçlükle yatıştırıldı. Eve gelen 112 acil servis doktorları yaptıkları muayenede Gülçin Özer'in öldüğünü tespit etti. Gülçin Özer'in cesedi morga kaldırıldı. Emniyet güçleri, olay yerinden kaçan hırsızı arama çalışmalarına başladı.

 

iha
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2007 Pazartesi 16:46:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?