21
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Zehir tacirlerine darbe

Doğu illerinden getirdikleri uyuşturucu maddeleri Antalya'da pazarlamak isteyen uyuşturucu şebekesi, polisin yaptığı operasyonda çökertildi.
Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri Diyarbakır'ın Bismil İlçesi nüfusuna bağlı M.K. isimli şahısın uyuşturucu ticareti yaptığı ihbarını aldı. Takibe alınan M.K. polisin yaptığı operasyonda 2 bin 900 adet extacy hap ile birlikte ele geçirildi. M.K.'nin ifadesi doğrultusunda harekete geçen Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ile Alanya Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri ortak operasyon düzenledi. Operasyon sonunda suç örgütü kuran, yöneten ve örgüt adına faaliyet yürüttüğü iddia edilen S.A, C.E, C.A, M.S.S, M.Ö, U.Y, M.H.T, S.T, S.V. isimli kişileri gözaltına aldı.
Şahısların gösterdikleri ev ve iş yerlerinden 3 adet silah ve fişek, 310 gram esrar maddesi, esrar tartmak için kullanılan teraziler, 2 adet gaz tabancası, İstanbul'dan çalıntı kaydı bulunan 34 VH 4696 plakalı otomobil ele geçirildi.
Şahısların yapılan incelemeleri sonunda uyuşturucu ticareti yapmak, 6136 sayılı kanuna muhalefet, sahte para, sahte evrak tanzim etmek ve çeşitli hırsızlık suçlarından kayıtlarının bulunduğu bildirildi.
..
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2005 Pazartesi 17:02:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?