6
Mayıs
2024
Pazertesi
ANTALYA

Haluk Saraçoğlu

Antalya'da Haluk Saraçoğlu tarafından yaptırılacak olan 8 derslikli Haluk Saraçoğlu İlköğretim Okulu protokolü imzalandı.

Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü’ne başvuruda bulunan hayırsever Fikret Haluk Saraçoğlu ek derslik için 60 milyar lira bağışta bulundu.

Kepez Bölgesi’nde bulunan Kepezaltı İlköğretim Okulu’nun ek dersliklerini yaptıracak olan hayırsever, okulun isim hakkını da satın alırken, okulun ismi Fikret Haluk Saraçoğlu İlköğretim Okulu olarak değiştirildi. Hayırsever vatandaşların katkıları ile Antalya birçok eğitim ve öğretim yuvasına kavuştuğunu belirten Vali Dokuzoğlu, "Vatandaşlarımız okul yapımına büyük ilgi göstermişler ve yardımlarını esirgememişlerdir. Bugüne kadar yapılan yardımlar sonucu birçok okul yapılmış ve bir kısmıda onarılmıştır. Tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum" dedi.

Uzun süredir okul yaptırmak istediğini vurgulayan hayırsever Fikret Haluk Saraçoğlu ise, "Okul yaptırmak en büyük hayalimdi. Kepez’e gittiğim zaman Kepezaltı İlköğretim Okulu’nun yetersiz olduğunu gördüm. Yaptığım incelemede okulun birçok eksiğini tespit ettim. Daha sonra Milli Eğitim Müdürü’ne başvurarak okula ek derslik yapacağımı söyledim. Bu keyifli yardımda bana yardımcı olan Milli Eğitim Müdürü Süleyman Akyüz’e teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar