6
Mayıs
2024
Pazertesi
ANTALYA

Hasan Ünal

Antalya’da hayırsever vatandaşların desteğiyle 2 ilköğretim okulu ve 5 ek derslik yapılacak.
Okul yaptırmak için bağışta bulunan hayırsever vatandaşlar, Vali Alaaddin Yüksel ve İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Menderes Bulut’un katıldığı törende protokol imzaladı.

Bağışta bulunan Dr. Hasan Ünal, Aşağıçam Köyü’ne 8 derslikli bir ilköğretim okulu yaptıracak. Emekli Emniyet Müdürü Saime Konca ve Emekli Albay Salih Konca çifti de daha önce yaptırdıkları 18 derslikli Saime-Salih Konca Lisesi’ne 5 ek derslik yaptıracak. Emekli öğretmen Şerife Tufan’ın bağışıyla da Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde 24 derslikli ilköğretim okulu yapılacak.

Valilik makamındaki protokol imza töreninde konuşan Vali Yüksel, "Hayırsever vatandaşlarımız, biriktirdiklerini bu ülkenin insanlarıyla paylaşma erdemini gösterdiler. Bu ülkenin topraklarından kazandıklarını bu ülkenin insanlarıyla, çocuklarıyla paylaşıyorlar." dedi. Duygularını dile getiren hayırseverler, "Çocuklarımıza okul kazandırdığımız için çok mutluyuz." diye konuştular. Törende, hayırseverler hazırlanan protokollere tek tek imza attı. Vali Yüksel bağışta bulunan hayırsever vatandaşları alınlarından öperek tebrik etti.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar