24
Mayıs
2024
Cuma
MAGAZİN

Banu Alkan'ın çocuğu varmış

Nişanlısının başka biriyle evlenmesi ile ilgili olarak bir basın toplantısı düzenleyen Ünlü Sanatçı Banu Alkan, Taşdemir'den 9 aylık bebeği olduğunu öne sürerek, "Murat'tan çocuk doğurduğuma hiç pişman değilim. 10 çocuk bile doğurabilirdim" şeklinde konuştu.

Kemer İlçesi'nde düzenlenen basın toplantısında 10.5 yıllık nişanlısı Murat Taşdemir'in geçtiğimiz ay evlenmesi üzerine adeta yıkılan Banu Alkan, kameralara ilk kez konuştu. Alkan, "Evlendiğini öğrendiğim an yıkıldım. 2 ay önce bir beraberliği olduğunu öğrendim. Murat hala benim aşkım olarak kalacak, ancak bana hiçbir zaman geri dönemez artık. Böyle bir şeyi kabul edemem" dedi.
Yıldızların aşklarının çalındığını söyleyen Banu Alkan, "Benim de aşkım çalındı, hem de 31 yaşındaki bir kız çaldı. Murat o kızla mecbur olduğu için evlenmiş. İhale onda kalmış. Peki benim namusumu kim temizleyecek" diye konuştu.

Gelinliğini bir genç kıza hediye edeceğini söyleyen Alkan, Murat Taşdemir'den 9 aylık bebeği olduğunu, ismini de Lara koyduklarını öne sürerek, "Henüz nüfusuna geçirmedi. Ama geçirecek. Murat'tan çocuk doğurduğuma hiç pişman değilim. 10 çocuk bile doğurabilirdim. Bebeğimizi Amerika'da büyütüyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2005 Cuma 01:52:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?