16
Haziran
2024
Pazar
MAGAZİN

Başkan Şeker bakan oldu

A1 Prodüksiyon’un yapımcılığını üstlendiğini ve Kemer’de çekimleri devam eden “Mor gece” sinema Filminde rol alan Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, oynadığı bakan rolüyle sanatçılardan tam not aldı.

Başkan Şeker , Alatimya Otel’de çekimleri süren filmde Kemer Belediye Başkanı rolüyle oynayan usta tiyatrocu Can Gürzab ile bir araya gelirken, neşeli sohbet gözlerden kaçmadı. Başkan Şeker, tiyatro ya da sinemada oynamanın, rol almanın hayli zor olduğunu belirtirken, “ Değerli sanatçı dostlarımızın çekimlerine katılmaktan ve kısa da olsa bu filmde rol almaktan hayli mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Bakan rolünü oynayarak, usta oyuncu Can Gürzab ile birlikte oynama şansımız oldu. Kemer’de sinema heyecanını yaşattıkları için yapımcı Aşkın Koç başta olmak üzere tüm sanatçı dostlarımıza teşekkür ediyorum.“ diye konuştu.

Filmde Belediye Başkanı olarak rol alan Can Gürzab ise, “ Başkanı bu filmde bakan yaptık. Bizde rol icabı Kemer Belediye Başkanı olduk. Çok güzel bir senaryo ve çok iyi de çalışma imkânı bulduk. Sayın Başkanım Hasan Şeker’in de gösterdiği performans çok iyiydi..” şeklinde konuştu.

Pazartesi gününe kadar sürecek olan “ Mor Gece” sinema filminde Banu Zorlu, Emre Karayel, Aşkın Koç, Didem Taslan, Nurseli İdiz, Can Gürzap, Yasemin Balık, Murat Parasayar ve Derin Su gibi isimlerin yanı sıra yaklaşık 40 kişi de filmde rol alıyor.
Halil Öncü - Kenthaber / Kemer
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2005 Perşembe 10:24:24
Güncelleme :11 Kasım 2005 Cuma 11:56:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?