16
Haziran
2024
Pazar
MAGAZİN

Türkiye'nin yıldızı tatilde

2003 yılında yapılan ve Show TV’de yayınlanan Türkiye’nin ilk yıldızları yarışmasının güzel finalisti özlem Gürler Kemer Kemer Rose Hotels'te tatil yapıyor. Antalya Bölgesini çok sevdiğini belirten güzel yıldız, bu sene Antalya bölgesine çok geldiğini fakat çalışmaktan tatil yapamadığını söyleyerek bu sefer tatil için geldiğini ve Kemer’i çok sevdiğini söyledi.

Son filmi “Ispanaktan Nameler” i de Antalya’da çektiklerini söyleyen Özlem “ Filmi Çakırlarda çektik ve çok güzel oldu. Farklı bir anlatım ve konuya sahip ilginç bir film. Fazla konuşmayayım ama herkes seyrederken çok eğlenecek ve filmi çok sevecek.” dedi.

Yarışmadan önce İngiltere’ye dil ve sinema Tv üzerine çalışmalar yapmaya giden Konservatuar mezunu güzel yıldız yarışmadan sonra İstanbul’da Annesiyle yaşamaya başlamış. Kariyer için acelesi olmadığını daha 24 yaşında olduğunu dile getiren Özlem “Her şey yavaş yavaş. Bir yerlere geleceğim ama bu paldır küldür olmayacak. Çalışarak öğrenerek kendimi geliştirerek olacak. Sinema TV yapıyorum. Ama ileriye dönük amacım yönetmenlik yapmak. O yönde çalışacağım. Ama iyi olacağımı görmezsem yapmam.” Dedi.

Yarışmanın kendisinde fazla bir değişikliğe neden olmadığını söyleyen Özlem “Birkaç dizide oynadım.Filmlerde oynadım, dublaj yaptım. Ama öncelikle tiyatro geliyor. Tiyatroyu çok seviyorum. Yarışmadan sonra üzüldüğüm şey üniversiteden arkadaşlarla fazla görüşememek ve İngiltere’ye dönememek oldu. Orada yaşam çok farklı. Türkiye’yi çok özledim ama orada insana değer veriyorlar. Tezgahtarlık yaptım garsonluk yaptım. Ama hep insan muamelesi gördüm. Orası çok farklı bir ortam. Zor kazanıyorsunuz ama buna değiyor.” Dedi. Yarışma hakkında “çok farklı bir ortam, herkes farklı yerlerden gelmiş, çok yetenekli olanlar işte bu başarır dediklerimizde vardı, sadece tv ye ilgisi yüzünden katılanlarda vardı. Sonuçta rekabet ile geçen bir yarış ve işte buradayız.” Dedi.

Çok sayıda iş teklifi alan güzel yıldız, mankenlikten fotomodelliğe, hatta hostesliğe kadar birçok iş teklifi aldığını fakat önceliğin her zaman tiyatro ve sinema tv nin olduğunu dile getirdi.
Halil Öncü - Kenthaber / Kemer
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2005 Pazartesi 15:36:51
Güncelleme :12 Eylül 2005 Pazartesi 16:28:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selin dereci IP: 85.101.58.xxx Tarih : 17.05.2007 23:24:51
süper oyuncu.kendini geliştirmeyi hayatının amacı bellemiş muhteşem insan.hayranlıkla onu örnek alıyorum.bir insan hem çok yetenekli hem çok kültürlü hem çok zeki ve iyi kalpli olunca ona gıpta etmemek imkansız .seni çok seviyorum.umarım daha da büyük başarılarda tekrar tekrar herkesi kendine hayran bırakacaksın.MUHTEŞEMSİNNNNN.....