18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Başkan 'artist' oldu

Antalya'nın Kemer İlçe Belediye Başkanı Hasan Şeker, Rusya ve Ukrayna'nın önde gelen sanatçılarının rol aldığı ve çekimlerinin yüzde 70'i Kemer'de gerçekleştirilen "Hotel By The Sea" adlı dizi film için kamera karşısına geçti.
Başkan Şeker, çekimler sırasında yaptığı açıklamada, 95 bölümlük dizide annesini arayan bir kızın Kemer'de geçirdiği günlerinin konu alındığını, annesini bulmak için rol gereği kendisine gelinerek bilgiler sorulduğunu ve bu rolü oynadığını ifade etti. Şeker, "Daha önce de bir filmde rol almıştım. Hayli zor bir iş. Sinema ya da ekranda bizler filmleri rahatça izlerken bu filmlerin nasıl hazırlandığını yaşayarak görüyorum. Dizi Rusya'da ve Ukrayna'da yayınlanacak. Çekimlerin de Kemer'de yapılmış olması bölgemizi tanıtım açısından önemli" dedi.
Dizi filmin yönetmeni Aleksey Chernichev, Kemer'de iyi bir çekim çalışması yaptıklarını belirterek, kendilerine çok yakın ilgi gösterildiğini söyledi. Yaklaşık 25 gün boyunca Kemer ve bölgesinde çekim yaptıklarını ifade eden Chernichev, "Filmin yüzde 70'e yakın bir bölümü Kemer'de çekildi. Ekibimizin tamamı 25 gün süreyle sabah saat 07.30'tan gece 23.00'e kadar çekimlere katıldı. Film süresince yaklaşık 40 kişi çekimlerde görev aldı. Filmimizde Rusya ve Ukrayna'da tanınan ve birçok dizi ve sinema filminde oynayan sanatçılar rol aldı. Senaryo gereği Kemer Belediyesi'nde de çekimlerimiz oldu. Başkan Hasan Şeker, bizleri kırmadı ve filmde oynadı. Bu film yayınlanacağı Rusya ve Ukrayna'da Türkiye ve özellikle Kemer'in tanıtımına büyük katkı sağlayacaktır. Film, 17 Ocak'ta NTV Plus, ORT ve Inter kanallarında yayına girecek" diye konuştu.

..
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2005 Pazartesi 17:05:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?