19
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Başkan Şeker'den kursiyerlere ziyaret

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, Kemer Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek, Takı-Tasarım Kursu kursiyerlerini ziyaret etti.

Elişi ve göz nuru eserleri gören Şeker, bayan kursiyerleri kutlarken, ürettikleri ürünleri Kemer Belediyesi tarafından kurulan platformda sergileyip satabilecekleri müjdesini de verdi. Başkan Şeker, ayrıca kursiyerlerin isteklerini not alarak en kısa sürede Belediye olarak gerekeni yapacaklarını söyledi.

Şeker, “Bu kursta Kemer’li bayanlarımızın elişi, göz nuru eserlerini ortaya çıkardıklarını görüyoruz. Çok da güzel elişleri ortaya çıkmış. Kendileri isterlerse ürettikleri bu ürünleri kurs bitimi sonrasında belediyemiz tarafından oluşturduğumuz platformda satma imkanı da sağlayacağız” dedi.

Kurs hakkında ve çalışmalar hakkında bilgiler veren Kemer Halk Eğitim Merkezi Kurs Öğretmeni Hatice Gez ise şunları söyledi: “Haftanın 2 günü toplam 27 kursiyerimiz ile kurslarımızı sürdürüyoruz. Burada takı yapma tekniklerini öğretirken, kursiyerlerimize de aile ekonomilerine katkı sağlamalarını amaçlıyoruz. Konu hakkında temel bilgiler veriyoruz ve istihdam olanakları yaratıyoruz.Aycıca el becerilerini arttırıyoruz. Amacımız tüketen birey değil, üreten birey kavramını yerleştirmek. “ dedi.

2005 yılı Kasım ayında başlayan kurslar 2006 Mayıs ayında sona erecek. Kurs sonunda eserler sergi ile Kemer halkına sunulacak.

.
Yayın Tarihi : 3 Mart 2006 Cuma 20:26:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?