28
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Kemer Belediyesi'nden kadınlara matine

Kemer Belediyesi Halkla İlişkiler Danışmanlığınca organize edilen ve Kemer’li bayanların katıldığı birlik beraberlik amacı ile düzenlenen “ Kadınlar Matinesi”nde bayanlar gönüllerince eğlendiler.

Kemer Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenen Matineye yaklaşık 1000’e yakın Kemer’li bayan katılırken, sanatçı Gökhan Ay’da söylediği şarkılar ile güne renk kattı. Ay, ayrıca yanında getirdiği kasetleri Kemer’li bayanlara dağıttı.

Kemer Belediyesi Halkla İlişkiler Danışmanı Seyhan Sırt yaptığı açıklamasında, “ Sık sık bir araya geliyoruz. Birlik Beraberlik çatısı altında toplandığımız bu günde yine birlikteyiz. Önümüzdeki ay 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde daha büyük bir organizasyon için daha şimdiden kolları sıvadık.

Henüz kesinleşmeyen ancak sizlerinde çok sevdiği ve Türkiye’nin yakından tanıdığı bir sanatçıyı 8 Mart’ta sizlerle buluşturmayı amaçlıyoruz.Ayrıca yine aynı gün çeşitli hediyeleri de yapacağımız çekilişler ile sizlere dağıtacağız. Herkesi 8 Mart’ta düzenleyeceğimiz bu özel güne bekliyoruz.” diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2006 Pazar 13:43:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?