22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Bayanlara yoga dersi

Kemer Belediyesi Halkla İlişkiler Danışmanlığı tarafından organize edilen ve haftanın 3 günü 1 saat boyunca düzenlenecek olan Aerobik, Jimnastik ve Yogo kursları Kemer Spor salonunda başladı. 35 bayanın katıldığı ve Merkez İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Raziye Saka tarafından verilen kurslar 120 gün sürecek ve sonunda başarılı olan bayanlar sertifikalarına kavuşacaklar.

Kemer Belediyesi Halkla İlişkiler Danışmanı Seyhan Sırt yaptığı açılmasında Kemer'li bayanları hem zayıflatacaklarını hem de spora olan ilgiyi arttırmak amacında olduklarını ifade ederken, "Aerobik, Jimnastik ve Yogo kurslarına başladık. 35 bayan bu kurslarda ter dökecek. Haftanın üç günü devam edecek kurslarımız gün aşırı birer saat olacak. Diyetisyen uzmanlarımızda bizlerle zaman zaman birlikte olacak. Arada bir de Yogo dersleri yapacağız. 150 saat, yaklaşık 4 ay sonra spor çalışmalarımız tamamlanacak ve başarı ile tamamlayan bayanlarımıza sertifikalarını vereceğiz" diye konuştu.

Sırt, Türk toplumu olarak hamur işlerine ilginin oldukça fazla olduğunu da sözlerine eklerken, "Hamur işlerine olan ilgi sonucunda da oluşan aşırı kilolar hepimizin şikayeti. Ayrıca yeterince spor yapamamak nedeniyle hamlaşmak. Bunları dikkate aldık. Ve gelen talepleri de değerlendirerek Kemer Belediyesi Halkla İlişkiler Danışmanlığı olarak böyle bir organizasyon düzenledik. Aslında bunu yılladır düşünüyorduk. Ancak kışın bu işi yapacak salonumuz yoktu. Yeni yapılan 500 kişilik salonumuzda sporumuzu artık rahat rahat yapabileceğiz. Jimnastik ve Aerobik olmak üzere Kemer'li bayanlarımıza haftanın 3 günü bu organizasyonu hazırladık" dedi.


Halil Öncü - Kenthaber / Kemer / Antalya
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2005 Cuma 15:31:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yoga course in Kemer? IP: 62.235.209.xxx Tarih : 17.04.2008 21:59:33

Hi I'm a fitness instructor in Belgium and travelling to Kemer in 2 weeks. Where can I take yoga class in Kemer? What are prices and contact details? thanks for your help! manu manusegev@gmail.com