18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Futbolculara baklava ziyafeti

Kemerspor’de neşeli günler. 1.Amatör Küme Süper ligde mücadele eden ve ligde hızla yükselişini sürdüren Kemerspor’da, geçen hafta Manavgatspor’dan alınan 1-0 lık galibiyetin sevinci yaşanırken, bu sevinç idmanlara da yansıyor.

Neşeli bir şekilde idmanlarını sürdüren Mavi-Yeşillilere de bir sürpriz de Kemer Belediye Meclis Üyesi Hakan Tuncer’den geldi. Tuncer hazırlattığı baklavayı futbolculara kendi elleri ile yedirirken Kemerspor’un başarılı olacağından emin olduğunu söyledi.

Tuncer, “ Ligde iddiamızı sürdürüyoruz. Şu anda lider takım ile aramızda sadece 6 puan fark var. Bu hafta Finike deplasmanına gidiyoruz. Orada da iyi bir sonuç alıp döneceğimize inanıyorum. Genç futbolcu arkadaşlarımız ve teknik heyete güvenimiz sonsuz. Tüm Kemer’lileri desteğe bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Öte yandan görüşlerini aldığımız Kemerspor İdari Menajeri Namık Yüksel ise yaptığı açıklamasında, “ Takım olarak genç bir kadroya sahibiz. Arkadaşlarımız sahada çok iyi mücadele ediyorlar. Geçen hafta Manavgat deplasmanında çok önemli bir üç puan çıkarttık. Şimdi hedefimiz bu hafta oynayacağımız Finike maçı. Bu maçı da alarak zirveye yerleşmek istiyoruz. Bu arada Kemer Belediye Meclis Üyesi Hakan Tuncer’e de bizlere göstermiş olduğu ilgi için teşekkür ediyorum.”diye konuştu.



Halil Öncü - Kenthaber / Kemer / Antalya
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2005 Çarşamba 13:05:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?