18
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

Yusuf Top güven tazeledi

Bucak Şoförler ve Otomobilciler Odası, Olağan Genel Kurulu, yeni başkanını seçti. Yapılan seçimde eski başkanı Yusuf Top, yeniden başkan seçildi.

Bucak Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın lokalinde gerçekleşen toplantıya, çok sayıda davetli katıldı. Gerçekleşen Olağan Genel Kurul'da, Şoförler ve Otomobilciler Odası eski başkanı Yusuf Top yeniden başkanlığa seçildi.

Yapılan yönetim kurulu seçimine, Kaymakam Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Arsal Sarı, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Haluk Saygılı, Garnizon Komutanı Gürkan Akyol, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Onay, Milli Eğitim Şube Müdürü Şevket Bütün, Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Kalkan, daire amirleri ve şoförler katıldı.

Seçimden önce Kaymakam Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Arsal Sarı, Hüseyin Gülcü ve Burdur Esnaf Odaları Birliği Başkanı Recep Kalkan birer konuşma yaptı. Başkan Kalkan, "Gün geçtikçe odalarımızın sıkıntıları çoğalıyor. Yetkililer buna bir çözüm bulmalılar. Burdur, üniversiteye kavuşmak üzere.

Bu özlediğimiz bir durumdur. Üzerimize düşeni yapmalıyız. 'Bir tuğla da benden kampanyası' başlattık. Sizleri de bu kampanyaya davet ediyorum. Duyarlı davranacağınıza inanıyorum. Bu desteklerinizden dolayı herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Adayı Yusuf Top ve yönetim kurulu üyeleri şöyle:
"Osman Ataş, İbrahim Mutlucan, Adem Sarı, Osman Üner, Ömer Sağar, Ahmet Ali Ünlütaş, Aytekin Dağaşan ve Emrullah Gültekin.

.
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2005 Pazar 01:01:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?