2
Haziran
2024
Pazar
SPOR

İskenderun Play-Off'a kilitlendi

Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Cizrespor'u 4 - 1 gibi farklı bir skorla yenerek, umutlarını son haftaya taşıyan İskenderun Demir-Çelikspor'da hedef Şanlıurfaspor'u da yenerek play-off'a kalmak.

Grubunda Kahramanmaraşspor'un arkasında ikinci sırada yer alan İskenderun Demir-Çelikspor'un play-off şansının çok büyük olduğunu belirten Genel Kaptan ve Asbaşkan Cengiz Gül, "Biz kendi maçlarımıza bakıyoruz. Şu an Grupta ikinci sıradayız. Önümüzdeki hafta Şanlıurfaspor ile maç yapacağız, Siirtspor da Adıyamanspor ile oynayacak. Grubun lideri olan Kahramanmaraş ise deplasmanda Hatayspor ile karşılaşacak.

Şu an gerek grupta kalma gerekse play-off'a kalma mücadelesi bakımından ikinci ligin en iyi takımları bizim grupta yer alıyor. Bizim bu hafta galip gelmemiz ve Siirtspor'un Osmaniye'de berabere kalması ile grupta ikinci sıradaki yerimizi koruduk. Zaten bu gruptan iki takım play-off'a kalacak. Biz de bu gruptan çıkacak güçteyiz. Takım olarak buna inanıyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2005 Pazartesi 13:56:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
september_storm IP: 85.103.214.xxx Tarih : 22.12.2005 22:24:48
demircelik bir iç saha macı olan osmaniyespor ile oynadıgı macta ummadıgı bir sonucla ikincilik sansını riske attı fakat yine bir osmaniye_siirt macından gelen haberle ümitler yeserdi. sanlıurfanın bizi kendi sahamızda yenmiş olması bir handikap gibi görünse de kentimizin gururu elindeki bu avantajı en iyi sekilde degerlendirerek urfasporu evinde yenecektir.hepimiz tek yürek i.d.ç nin yanındayız. hem yeni yıl hem de i.d.ç zaferi..... neden olmasın ki? tüm iskenderun halkına sevgi ve saygıyla..