19
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Gelinle damadın motosikletli turu

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde, motosiklet tutkunu gelinle damat, düğün öncesi motosikletlerle şehir turu atarak hayallerini gerçekleştirdi. 

İskenderun'da motosiklet bayiliği yapan Bülent Taşyürek (26), 12 yıl önce tanıştığı Sevil Koksa (24) ile birlikteliklerini evliliğe dönüştürmeye karar verdi. Motosiklet tutkunu çift, düğün öncesi gelinlik ve damatlıklarını giyerek motosiklet üzerinde şehir turu atarak hayallerini gerçekleştirdi. 

Gelinle damadın arkadaşlarının da motosikletleriyle eşlik ettiği şehir turu adeta bir şova dönüştü. Konvoydaki bazı motosiklet sürücüleri zaman zaman hız yaparak, trafikteki araç sürücülerine zor anlar yaşattı. 

Şehir merkezinde yaklaşık yarım saat motosikletlerle tur atan gelinle damadı görüntülemek isteyen basın mensupları da büyük çaba sarfetti. 

Bülent-Sevil çifti, 12 yıldır birlikte olduklarını ve en büyük hayallerinin evlenmeden önce gelinlik ve damatlık elbiselerini giyip motosikletle şehir turu atmak olduğunu bunu da gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.



İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2006 Pazar 15:05:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
irem çalışkan IP: 88.226.119.xxx Tarih : 17.01.2007 20:25:34
ömür boyu mutluluklar dilerim ikinizide çok seviyorum bebişinizle sağlıklı bir hayat dilerim