1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHRAMAN MARAŞ

"Karımı rahatsız etme" dedi, vurdu

Kahramanmaraş'ta eşinin, cep telefonuyla rahatsız edildiğini iddia eden bir koca, gittiği iş yerinde tabancayla 1 kişiyi öldürdü, 1 kişiyi de yaraladı.

Olay öğle saatlerinde Sakarya Mahallesi Sakarya Caddesi üzerindeki Ali E.'nin(34) sahibi olduğu tüp satışı yapılan iş yerinde meydana geldi. İddiaya göre tüpçüde çalışan Tuncay E.(34) bir süredir Ö.S.'nin(37) eşini cep telefonuyla rahatsız etti.

Genç kadının durumu eşine bildirmesi üzerine çılgına dönen Ö.S., Kırıkkale marka ruhsatsız tabancasını yanına alarak Ali E.'nin iş yerine geldi.

Bu sırada iş yeri sahibi Ali E., Tuncay E. ve Ali E.'nin arkadaşı olduğu öne sürülen ve iş yerine ziyarete geldiği öğrenilen Ramazan Ceyhanyaran(43) öğle yemeğini yedikten sonra iş yerinin önünde oturmaya başladı. İş yerine gelen Ö.S., iddiaya göre Tuncay E.'ye yönelerek, ''Karımı neden rahatsız ediyorsun'' diyerek belinden çıkardığı tabancasıyla ateş etmeye başladı.

Atılan kurşunlar sonucu Tuncay E. ve Ramazan Ceyhanyaran(43) ağır yaralanırken, Ali E. olaydan yara almadan kurtuldu. Yaralılar çağırılan ambulanslarla sağlık kuruluşlarına sevk edilirken Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ceyhanyaran burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Durumu kritik olan Tuncay E. ise önce Yenişehir Devlet Hastanesi'ne ardından ise Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Zanlı Ö.S. ise yakalanarak gözaltına alındı.

Tuncay E.'nin durumu ciddiyetini korurken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2009 Perşembe 21:36:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hulusi kara IP: 94.123.161.xxx Tarih : 26.09.2009 09:41:53

allah yardım eylesinde sana yapılmasını istemediğin bişeyi neden başkasına yapıyorsun anlamıyorum bu ülkede herzaman söylemişimdir eğitim şartttt