2
Mayıs
2024
Perşembe
KAHRAMAN MARAŞ

"Oyna, Oyunda Kal" projesi başladı

Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) desteğiyle, Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) tarafından tenis sporunu sevdirmek için düzenlenen "Oyna, Oyunda Kal" projesi Kahramanmaraş'ta başladı.

Pilot illerden seçilen Kahramanmaraş'ta, Gazi İlköğretim Okulu'nda başlatılan proje ile ana sınıfı öğrencilerine tenisin sevdirilmesi sağlanacak. Antrenmanlar için gerekli raket ve tenis topları düzenlenen törenle minik tenisçilere dağıtılırken, Kahramanmaraş Tenis Spor Kulübü Genel Sekreteri Dr. Halil Sütyemez, proje ile tenis sporunun, çocukluk yaşlarında öğrencilere sevdirileceğini söyledi.

Sütyemez, "TTF'den projede kullanmak üzere gerekli malzeme desteğini sağladık. Şimdi ise Kahramanmaraş Tenis Spor Kulübü olarak, belirlenen günlerde öncelikle ana sınıfı öğrencilerine haftada 1 gün eğitim vereceğiz. 1 ay sürecek çalışmaların ardından ise, projeye katılan öğrencilerimiz bir şenlik  düzenleyecekler. Ayrıca bu projeye katılan öğrencilerimiz daha sonraki kurslardan yüzde 50 indirimle faydalanacaklar. Böylece, çocuklarımıza yönelik tenis eğitimini devamlı hale getireceğiz. Daha sonraki aşamada ise, tenise gerçekten yatkın ve gelecekte şampiyon olabilecek nitelikteki öğrencilerin aileleri ile birebir temas kurularak, tenisteki devamlılığını sağlayacağız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2009 Cuma 17:30:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?